Szolgáltatások

Tökéletességre törekszünk

A design a mi szenvedélyünk! A kreatív belsőépítészet velünk van és arra találtatott ki, hogy megvalósítsa álmai otthonát. Különböző stílusokkal dolgozunk - klasszikus, minimal, modern, játékos -, hogy olyan otthont nyújtsunk, amire büszkék lehetünk mi is. A tökéletesség érdekében otthoni belsőtereket építünk és tervezünk meg. A mesés álmennyezetektől, elbűvölő konyháktól, lenyűgöző szekrényektől a luxus kanapékig. A kézművesség jegyében és odafigyelésünkkel az álmokat valósággá változtatjuk. Ön egy elbűvölő és elfoglalt személy, akinek segítségre van szüksége az álmai otthonának megteremtésében vagy egy üzleti vállalkozás megtervezéséhez. A ROAV egy belsőépítészeti cég, amely egyedi és kifinomult lakó-, vendéglátó- és kereskedelmi környezeteket valamint egyéb belsőépítészeti szolgáltatásokat kínál.

Képzelje el otthonát, még mielőtt belépne! Lenyűgöző belső kialakításokat hozunk létre a térben fejlett technológiák használatával. Ahogy elképzeli a befejezett otthonát, hogy hogyan fog kinézni, ne lepődjön meg, hogy attól sokkal szebb lesz majd.

">
Szolgáltatások

Körültekintő tervezés

2016-ban alakult, a ROAV széles körben elismert, egy kiemelkedő belsőépítészeti cég kiemelkedő adottságokkal bír. Egyedülálló személyiséged és rendhagyó tulajdonságaink vezetik a leendő terveket. Nem írjuk alá, hogy így és úgy fogunk viselkedni és tervezni, ahogy mások megszokták. Kiszámíthatatlanok vagyunk - a legjobb értelemben véve! A munkánk során az egyeztetett terveket és a belsőépítészeti folyamat minden egyes részletét pontosan és gondosan figyelemmel kísérjük az elejétől a végéig. Minden olyan projektet, amelyet vállalunk, úgy teszünk mintha az első alkalommal csinálnánk, és biztosítunk afelől, hogy munkánk során a legmagasabb szintű minőséget és kézművességet megtervezzük és kivitelezzük.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy olyan belső tereket tervezünk, amelyek lábnyomot hagynak az épített környezetünkön. Képesek vagyunk fenntartható tervezési megoldásokat kínálni a lakástulajdonosoknak és az üzleti tulajdonosoknak, akik olyan épületeket kívánnak létrehozni, amelyek erőforrás-hatékonyabb, költséghatékonyabb, társadalmilag tudatosabb, és javítja az életminőséget azok számára, akik használják azokat.

Szolgáltatások

Okos megoldások

A kreatív folyamatunk egyik lényege a nyitott és őszinte beszélgetés Önnel. Meghalljuk és tiszteletben tartjuk, amit mond, és figyelmet fordítunk kívánságaira a tervezés folyamán. Ezt használjuk iránytűként a tervezési folyamat és végrehajtás során. A célok és célkitűzések meghatározzák a belsőépítészetet, minden egyes projektet megszervezünk és kezelünk. Preferáljuk a magasabb kaliberű munkát, amely aprólékos kézművességet és hosszú kidolgozást igényel. Együttműködésre és átláthatóságra törekszünk, gyakori kommunikációt folytatunk, minimalizálva a meglepetések lehetőségeit a belsőépítészeti folyamat során.

A kérdéses helyszíni adottságok áttekintése és tisztázása érdekében koordináljuk és elvégezzük a szükséges látogatásokat. Célunk egy zökkenőmentes, stresszmentes folyamat, amely szórakoztató és könnyű az Ön számára.